Muat Turun (Download)


Ruangan ini memberi peluang kepada anda untuk MENDENGAR lagu² kegemaran anda. Pastinya ada lagu² yang anda gemari tetapi sudah tidak tahu hendak DOWNLOAD di mana?.. Dengan adanya ruangan ini anda berpeluang meminta lagu² kegemaran anda, disamping anda boleh MUAT TURUN lagu² tersebut dalam simpanan anda. Setiap Permintaan Lagu caranya mudah saja, hanya tuliskan lagu² Kegemaran anda itu, dibahagian KOMEN yang ada pada halaman ini. Jikalau Lagu² tersebut ada dalam simpanan Admin, Insya-Allah akan diusahakan. 


26 comments:

  1. saya nak album 20 rangkaian lagu lagu dangdut hari raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila Baca Terma Dan Syarat..

      Delete
    2. Saya nak album nursyella pasti kembali

      Delete
    3. Salam...saye ingin download lagu dari album nursyella menangis dalam hujan

      Delete
    4. Salam...saye ingin download lagu dari album nursyella menangis dalam hujan

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. saya minat sangat dengan wan hardiah..kalau diizinkan saya teringin nak download lagu-lagu dalam album seindah janjji tahun 1995

    ReplyDelete
  4. hi..saya nak satu lagu je...Noorhaida-Abadi..tq

    ReplyDelete
  5. Kalau nak beli album dari sini boleh ke?

    ReplyDelete
  6. Salam. Saya ingin download lagu Adilla: Jani Seorang Kekasih, Kasih di Penghujung Mimpi dan Hanyut Kesepian. Terima kasih

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum admin, saya badrul amin.. saya nak minta lagu dari album Natasha Satu Taakulan, lagu Zapin Bahari, Sa'i Kekasih, Endang Merindu & Senandung Nurbaya.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum admin, saya maulana, saya nak minta download lagu dari album dessy fitri: bukan kemahuan fikiran, pilu, dan titik noda.... saya berjanji akan upload lagu koleksi rita effendy saya ke situs admin, rita effendy penyanyi dengan suara yang sopan salah satu lagunya keagungan tuhan dan selamat jalan kekasih... trima kasih...

    ReplyDelete
  9. salam kenal... download album safura boleh? please....!

    ReplyDelete
  10. Salam Admin...saya Ruzuhan..nk minta admin download lagu HATI SEORANG KAWAN - AYATI TASRIP , DUHAI MONALIZA - AYATI TASRIP , SEMINIT DENGAN MU - AYATI TASRIP , SATU BAHTERA DUA HALUAN - FEEZA , JANJI SEORANG KEKASIH - ADILLA...terima kasih

    ReplyDelete
  11. Assalamu'alaikum... mohon download album Rabbani Ramadhan Remix Full Album... Terima kasih Admin...
    Wassakamu'alaikum...

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum admin...sy nak download dengan admin koleksi kenangan abadi achik spin tu boleh....
    thanks admin...

    ReplyDelete
  13. saya nak download semua lagu-lagu dari album kedua Casey : menatap memori

    ReplyDelete
  14. SALAM ADMIN BOLEH SY DAPATKAN FULL ALBUM SAFURA - SEDALAM MANA CINTAMU

    ReplyDelete
  15. bagaimana untuk mendownload album2 yang ada di sini ya?

    ReplyDelete
  16. Salam.... saya nak download album Feminin Untukmu 1993 plsss...... macam mana ya?
    duan4eva@gmail.com

    ReplyDelete
  17. nak lagu full album Iwan - Memang Enak..mohon share admin :)

    ReplyDelete
  18. assalam saya nak beli album best of ballad elly mazlein mcm mana....boleh email z_4everas@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Nak lagu safura sedalam mana cintamu. Kalau rasa nak jual cd kat saya pun buleh jgk. taufiq@hasb.net

    ReplyDelete
  20. tolong bagi lagu sehati dan sejiwa nyanyian nurul dan ajai yg cd kualiti...tq

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum tolong bagi lagu iwan astana cinta rela

    ReplyDelete

Copyright © 2012 - 2014 Hak Cipta Terpelihara Khazanah Muzik Blogspot